Otklonite bol u dojci i zračite smopouzdanjem – uz Bresivu!

BRESIVA krem za grudi formulisan je na bazi pazljivo odabranih sastojaka koji sa visokom efikasnošću dovodi do napredne nege Vaših grudi.

 

  • Ekstrakt lista kupusa ima umirujuće dejstvo i ublažava napetost u dojkama. U BRESIVA kremu su očuvana sva svojstva lista kupusa koji ostvaruje blagotvorno dejstvo kod otoka, upala i bolnih stanja.
  • Ekstrakt matičnih ćelija biljke runolist ostvaruje lifting efekat i idealan je za kožu kojoj nedostaje tonus i čvrstina. Zahvaljujuci svom izuzetnom antioksidativnom potencijalu, ekstrakt matičnih celija runolista dovodi do
    vldljivog zatezanja 1 podizanja kože grudi.
  • Ekstrakt grčkog semena povećava nivo hidratacije u koži i njenu elastičnost i čvrstinu usled prisustva brojnih bioaktivnih jedinjenja, posebno flavonoida (rutin, kvercetin, viteksin) i alkaloida. Takode, grčko seme poseduje antioksidativno i umirujuce dejstvo.
  • Dragocena ulja semenki maline i pamuka su bogata esencijalnim masnim kiselnama i vitaminima. lntenzivno neguju i revitalizuju kožu, ostavljajući je mekom i glatkom.
  • Kompleksna formulacija BRESIVA krema doprinosi smanjenju znojenja na mestu primene,jer apsorbuje višak tečnosti i sprečava pojavu neprijatnih mirisa. Na taj način smanjuje i pojavu iritacija na koži koje nastaju usled znojenja.

Otklonite bol u dojci i zračite smopouzdanjem – uz Bresivu!